Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Revitalizace panelového domu
Zateplili jsme obvodový plášť domu a plochou střechu. Fasáda se zateplila v systému STO. Izolant je polystyren tl. 120 mm a v požárních pásech minerální vata tl. 120 mm. Střecha je zateplena spádovými klíny z minerální vaty. Krytina je z měkčeného PVC.
Revitalizace panelového domu
Pokračování k předešle fotografii.
Zateplení fasády panelového domu
Zateplili jsme obvodový plášť domu polystyrenem tl. 140 mm, povrchová úprava je akrylátová omítka v barevném provedení dle přání investora. Dále jsme malovali stěny lodžií a zateplovali lodžiové zábradlí vatou tl. 30 mm.
Rekonstrukce lodžií
Prováděli jsme zde novou hydroizolaci, pokládku dlažby včetně instalace okapnic. Stěny lodžií se vymalovaly akrylátovou fasádní barvou. Dále jsme měnili zábradlí.
Rekonstrukce balkonů bytového domu
Nejprve jsme vybourali podlahy až k nosné části, poté se nanesla nová betonová vrstva vyztužená kari sítí.Podlahy jsme zateplili extrudovaným polystyrenem tl. 30 mm, zhotovili novou hydroizolaci a položili keramickou dlažbu.Podhled a čelo balkonů jsme zateplili minerální vatou tl. 30mm, povrchová úprava je silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm.Dále jsme instalovali nové balkonové okapnice a natřeli stávající zábradlí.
Revitalizace štítů panelového domu
Na štíty panelového domu jsme na přání zákazníka instalovali bílé plastové palubky Altotec.
Revitalizace bytového domu
Rekonstruovali jsme střešní krytinu a zateplovali obvodový plášť. U střechy se provedla kompletní výměna krytiny (Bramac Max), včetně přelaťování, instalace podkladní folie, oprava komínových těles a montáž protisněhových zábran. Dům jsme zateplili fasádním polystyrenem grafit tl. 100 mm. Povrchovou úpravu je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Zateplení jsme prováděli v systému CEMIX. ZDARMA jsme dodali balkonové sušáky na prádlo.
Revitalizace panelového domu
U tohoto domu jsme zateplovali plochou střechu a fasádu. Střecha se zateplila dvěma vrstvami vaty s celkovou tloušťkou 260 mm, jako krytinu jsme natavili modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem tloušťky 4mm. Obvodový plášť jsme zateplili fasádním polystyrenem tloušťky 160mm. Povrchová úprava je silikonová omítka zrnitosti 1,5mm. Celý zateplovací systém je Cemix.
Rekonstrukce lodžií panelového domu
Nejprve se zdemontovalo původní zábradlí, stávající dlažba a betonová mazanina. Poté jsme zhotovili novou betonovou vrstvu podlah včetně hydroizolace a následné pohládky dlažby, vyzdili jsme zábradlí včetně natažení omítky zrnitosti 1,5 mm a nainstalovali balkonové okapnice a chrliče. Stěny lodžií se také natáhly omítkou zrnitosti 1,5 mm.
Revitalizace objektu
Obvodový plášť je zateplen fasádním polystyrenem tl. 140 mm, povrchovou úpravou tvoří akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm.Střecha je zateplena tvrdším střešním polystyrenem tl. 220 mm, jako krytina je speciální střešní folie PROTAN. Dále jsme vyměnili klempířské prvky.
Revitalizace bytového domu
Zateplení obvodového pláště domu polystyrenem EPS 70F v tl. 140 mm. Povrchová úprava je silikon-silikátová omítka zrnitosti 2 mm a část fasády ve štítech je pokryta bílými plastovými palubkami Altotec.Povrchová úprava soklu je dekorativní omítka marmolit.V minulém roce jsme na tomto domě zateplovali půdu dvěma vrstvami vaty Isover Domo v celkové tloušťce 240 mm.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii.
Zateplení fasády panelového domu
Dům jsme zateplili polystyrenem tl. 140 mm. Povrchová úprava domu je silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm. Sokl domu jsme zateplili extrudovaným polystyrenem a natáhli dekorativní omítkou marmolit. ZDARMA jsme dodali lodžiové sušáky na prádlo a držáky satelitních antén.
Zateplení fasády panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii.
Zateplení fasády panelového domu
Dům jsme zateplili polystyrenem tl. 120 mm, povrchovou úpravou je akrylátová omítka. Celé zateplní je v certifikovaném systému Cemix.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail