Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Zateplení fasády
Zateplení přední a zadní části fasády panelového domu. Jako izolant se použil speciální polystyren EPS-F Clima Rda tl. 140 mm,který má vyší tepelně izolační vlastnosti než klasický fasádní polystyren, povrchovou úpravou je silikonová omítka zrnitosti 2 mm. ZDARMA jsme dodali a nainstalovali lodžiové sušáky na prádlo.
Revitalizace bytového domu
Bytový dům jsme zateplili polystyrenem tl. 140 mm. Povrchová úprava domu je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Revitalizaci fasády jsme prováděli systémem Cemix. Dále jsme dodali a namontovali balkonové zábradlí z ocelových jeklů s žárovězinkovanou úpravou. ZDARMA jsme dodávali balkonové sušáky na prádlo.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Ocelové zábradlí s žárovězinkovanou úpravou. Sušáky na prádlo jsme dodali ZDARMA.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail okapového chodníčku z betonových hladkých dlaždic 50x50 cm.
Revitalizace bytového domu
Rekonstrukce bytového domu, kde jsme prováděli opravu a nátěr fasády a rekonstrukci střechy, na kterou jsme pokložili lehkou plechovou střešní krytinu Lindab. Dále jsme v domě prováděli drobné elektroinstalace.
Revitalizace bytového domu
Obvodový plášť domu je zateplen polystyrenem tl. 150 mm. Jako povrchová úprava je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm v odstínu dle přání investora. Celý zateplovací systém jsme provedli v systému Cemix.Dále jsme zateplili půdní prostor vatou v tl. 120 mm přeloženou další vrstvou vaty v tl. 100 mm a dodali jsme balkonové zábradlí, venkovní bránu a branky včetně montáže.ZDARMA jsme dodali sušáky na prádlo a držáky satelitních antén.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Branka z ocelových jeklů s žárovězinkovanou úpravou.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Ocelové zábradlí s žárovězinkovanou úpravou. Sušáky na prádlo a držáky satelitních antén jsme dodali Zdarma.
Revitalizace panelového domu
Zateplení ploché střechy a obvodového pláště panelového domu. Střecha je zateplena polystyrenem tl. 120 mm s nakašírovaným asfaltovým pásem na který se natavil modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem. Obvodový plášť domu je zateplen v systému Basf, izolant je polystyren tl. 120 mm, a povrchovou úpravu tvoří silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm, barvu si zvolil investor. Dále jsme dodali a nainstalovali lodžiové zábradlí. ZDARMA jsme dodali lodžiové sušáky na prádlo a držáky satelitních antén.
Oprava objektu chemických závodů
Oprava jednoho z objektů chemického závodu. Nejdříve se otloukla nesoudržná omítka a opravilo se zdivo universální maltou. Celou fasádu jsme poté umyli tlakovou vodou a napenetrovali. Následně jsme fasádu natáhli fasádním lepidlem a celou plochu zarmovali pomocí perlinky Vertex R117. Nakonec byla natažená silikonová omítka typ Multiputz ZS 1,5 mm. Dále jsme na tomto objektu natírali kovové okenní rámy a doplňovali chybějící zasklení.
Rekonstrukce lodžií panelového domu - Na splátky bez navýšení !!!
Nejprve se zdemontovala stávající dlažba včetně podkladní betonové vrstvy. Poté se zhotovila nová betonová vrstva včetně hydroizolace a instalace balkonových okapnic. U této rekonstrukce si investor vybral jako pochozí vrstvu plastbeton. Dále jsme dodali a namontovali lodžiové zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou, výplní je mléčné bezpečnostní sklo Stratobel 4-4-2.Celou stavbu provádíme na splátky bez navýšení !!!
Rekonstrukce lodžií panelového domu - Na splátky bez navýšení !!!
Pokračování k předešlé fotografii. Detail pochozí vrstvy lodžie, kterou je plastbeton.
Rekonstrukce lodžií panelového domu
Dokončení rekonstrukce lodžií panelového domu. Nejprve se zdemontovala stávající dlažba včetně podkladní betonové vrstvy. Poté jsme zhotovili novou betonovou vrstvu včetně hydroizolace a nakonec jsme položili novou dlažbu. Dále jsme dodali a namontovali lodžiové zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou.
Zateplení štítu panelového domu
Štít domu jsme zateplili polystyrenem tl. 140 mm, lodžie jsou zatepleny polystyrenem tl. 80 mm. Dále jsme zateplili sokl domu extrudovaným polystyrenem tl. 80 mm. Povrchovou úpravou je silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm. Barvy a motivy fasády jsou zhotoveny na přání investora. Dále jsme dodávali a montovali lodžiové zábradlí.
Zateplení štítu panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Lodžiové zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail